Daimler incepe testarea Tir-ului autonom pe drumurile publice.

Erprobung und Entwicklung von Lkw mit SAE Level 4-Technologie auf öffentlichen Straßen in Virginia (USA) Development and testing of trucks with SAE Level 4 intent technology on public roads in Virginia

Loading...

Daimler Trucks și Torc Robotics dezvoltă și testează în mod activ camioane automate cu tehnologia de intenție SAE Level 4 pe drumurile publice. Traseele inițiale sunt pe autostrăzi din sud-vestul Virginiei, unde își are sediul Torc Robotics. Toate rulajele automate necesită atât un inginer care supraveghează sistemul, cât și un șofer de siguranță extrem de instruit certificat de Daimler Trucks și Torc Robotics. Toți șoferii de siguranță dețin un permis de șofer profesionist și sunt instruiți în mod special în dinamica vehiculelor și în sistemele automate.

Testele pe drumurile publice au loc după luni de testări ample și validare a siguranței pe o pistă cu buclă închisă. Ca parte a procesului cuprinzător de siguranță de la Daimler Trucks și Torc Robotics, atât pista de testare, cât și validarea rutieră joacă un rol integral în stabilirea pasilori esențiali pentru avansarea cu succes a tehnologiei automatizate.

Martin Daum, membru în Consiliul de administrație al Daimler AG, responsabil pentru camioane și autobuze: „Torc Robotics este lider în tehnologia de conducere automată. Daimler Trucks este liderul de piață, in America de Nord, al camioanelor și înțelegem nevoile industriei. Aducerea camioanelor de nivel 4 pe drumurile publice este un pas major spre obiectivul nostru de a oferi camioane sigure și sigure pentru beneficiile clienților, economiilor și societății noastre. „

Torc: experți software

Cu sediul în S.U.A., Torc este acum parte a Daimler Trucks, spune Daimler. Autoritățile au aprobat achiziția pachetului majoritar de către producătorul de camioane. Torc Robotics face parte acum din nou înființatul grup de tehnologie autonomă de camioane Daimler. Producătorul de camioane își consolidează toate expertizele și activitățile sale de conducere automată în organizația globală, cu locații în Blacksburg și Portland, în SUA, precum și în Stuttgart, Germania.

Loading...

„A face parte din Daimler Trucks este începutul unui nou capitol pentru Torc”, spune Michael Fleming, CEO al Torc Robotics. „Întreaga noastră echipă este încântată să lucreze alături de colegii noștri Daimler, în timp ce urmărim comercializarea camioanelor de nivel 4 pentru a aduce această tehnologie pe piață, deoarece credem cu tărie că poate salva vieți.”

error: Content is protected !!