De la şofer de TIR la deputat, în 10 ani: Parlamentul AUR care şi-a trecut în CV că ştie să folosească smartphone-ul

Loading...

Intrarea surprinzătoare în Parlament a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) aduce în prim-planul politicii româneşti noi personaje. După precedentul PP-DD, care a trimis în Parlament inclusiv mecanici auto, şi AUR are reprezentanţi care au pornit de jos.

Dorel-Gheorghe Acatrinei este deputat AUR de Suceava. Absolvent de liceu, acesta era în urmă cu 10 ani şofer de TIR. În CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor.

Parlamentarul a evidenţiat că ştie să folosească platforma Zoom, precum şi sistemul de operare android cu care sunt dotate marea majoritate a telefoanelor mobile inteligente, notează adevarul.ro.

Dorel Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR). În CV-ul publicat  pe site-ul Camerei Deputaţilor, parlamentarul a arătat că este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, că în perioada 2001-2010 a fost şofer de autocar, respectiv maşini de mare tonaj şi că ulterior şi-a deschis o firmă.

În acelaşi CV, la capitolul „competenţe digitale”, deputatul AUR se laudă că ştie să navigheze pe internet, să folosească aplicaţiile de social media, precum şi platforma Zoom.

Loading...

„Navigare Internet Social Media Utilizare buna a programelor de comunicare(mail messenger skype) Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar Zoom Microsoft Word Microsoft Excel buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype O bun cunoatere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, a scris deputatul în CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

error: Content is protected !!