Declaraţia uluitoare a unui şofer de TIR din Moldova. Bea bere la volan ca să aibă curaj în curbele din România

Loading...

Şoferul de TIR a fost prins de către poliţiştii ieşeni cu PET-ul la volan la Podu Iloaiei, la doar câţiva kilometri de Iaşi.

Un bărbat din Republica Moldova a fost oprit de către poliţiştii ieşeni în trafic, pentru un control de rutină.  Aceştia au observat în cabina şoferului un PET de bere, iar când a fost întrebat dacă a consumat alcool, acesta a oferit un răspuns halucinant. 

Moldoveanul le-a spus agenţilor că are nevoie de curaj, pentru a putea trece de curbele din România, care i se par mult mai periculoase decât cele din Moldova sau din Rusia. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 8 august 2021, acesta ar fi condus un autocamion cu remorcă, pe DE 583, fiind sub influenţa alcoolului. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, conform bzi.ro. 

Loading...

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul consumase o cantitate importantă de alcool, care depăşea 2,5 miligrame de alcool pur în aerul expirat.  Şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere şi a fost arestat pentru 24 de ore. 

error: Content is protected !!