Motivul pentru care actorul Orlando Bloom a fost abstinent timp de șase luni Citeşte întreaga ştire: Motivul pentru care actorul Orlando Bloom a fost abstinent timp de șase luni

Loading...

Într-un interviu pentru Sunday Times, actorul Orlando Bloom, 43 de ani, a recunoscut a fost abstinent pe o perioadă de șase luni, la sugestia unui amic surfer, pentru a se cunoaște pe sine înainte de a începe o nouă relație.

Această perioadă i-a fost de mare ajutor lui Bloom pentru a ști ce căuta cu adevărat în viața lui.

Abstinența mi-a scos din cap ideea de a merge la o petrecere și de a mă gândi încontinuu: Pe cine o să agăț acolo? Deodată, mi-am spus: «Oh, pot avea o relație cu o femeie și doar de prietenie».

Bloom a mai spus că, la început, voința sa a fost să se abțină de la a avea relații sexuale pentru o perioadă scurtă, dar, “văzând beneficiile”, a decis să extindă perioada. ”Nu faceți ca mine, nu cred că e sănătos” Bloom a explicat că perioada de abstinență din 2016 l-a ajutat să găsească o cale ideală în viața sa, însă actorul nu și-ar sfătui admiratorii să-i urmeze direcția: “Nu cred că este sănătos. Trebuie să vă mențineți… în mișcare”.

Loading...

Abstinența lui Bloom s-a terminat când a cunoscut-o pe Katy Perry, la Golden Globe Awards în 2016. Bloom a avut relații cu actrița americană Kate Bosworth (2003-2006), cu supermodelul australian Miranda Kerr, cu care s-a și căsătorit în 2010 și cu care are un băiat de 9 ani. Bloom și Kerr au divorțat în 2013. Și “tatonările” cu Katy Perry au fost grele: s-au cunoscut în ianuarie 2016; s-au separat un an mai târziu, în aprilie 2018 și-au realuat povestea.