O australianca considerata cea mai sexy soferita de TIR. Sunt altele mai frumoase?

Loading...

Deși profesia de șofer a fost dominată tot timpul de bărbați, în zilele noastre tot mai multe femei decid să conducă camioane. 

Unele dintre ele sunt reperate de mass-media care scrie constant despre cate o altă frumusețe la volan. De data aceasta, noua atractie „Hot” (literalmente) a soferiei si a site-urilor web este Blayze Williams din Australia.

Am vorbit recent despre o suedeză care a fost considerata cea mai frumoasă femeie șofer de camion . Cu toate acestea, mass-media a decis destul de repede să facă o schimbare pe podium.

Blayze, în vârstă de 26 de ani, a fost numit recent cel mai sexy camionagiu; acum, povestea ei este relatata de ziarele din întreaga lume, incepand cu Daily Mail. Ce a determinat-o să conducă camioane?

Înainte ca femeia australiana să stea la volanul unui vehicul cu 18 roți, ea lucrase la o stație de curățare a camioanelor. La momentul respectiv, angajatorul ei i-a sugerat să obțină un permis adecvat pentru a parca camioanele lăsate de șoferi. Blayze recunoaște că inițial nu s-a văzut în industria transporturilor.

Blayze Williams

Blayze Williams

Foto: Blayze Williams

Cu timpul, însă, a inceput sa ii placa atat de mult camioanele incat si-a dorit sa devena șofer profesionist. Având în vedere stilul ei vestimentar special, care amintește de o păpușă Barbie.

Nu este dificil să înțelegem de ce mass-media mondială este atât de interesată de Blayze, deoarece imaginea ei diferă destul de mult de imaginea stereotipă a unui șofer.

Blayze Williams

Blayze Williams

Foto: Blayze Williams

Profilul ei de Instagram este plin de imagini în care Blayze, îmbrăcată sexy, pozează în fața camerei în ipostaze destul de confortabile. 

Femeia nu ezita sa isi prezinte farmecele ei în bikini. Cu toate acestea, există și fotografii ale ei cu un camion celadon pe care eroina noastră îl conduce în slujba ei.

Loading...

Sursa:trafic.info.

error: Content is protected !!