Răbdarea românului şi zgârcenia turcului: şi rugat, şoferul unui TIR nu şi-a mutat singur TIR-ul care a blocat 3 zile DN 1, la intrarea în Braşov

Loading...

(Fotografii la finalul articolului)

Marţi, 5 ianuarie, un TIR cu numere de Turcia s-a răsturnat în sensul giratoriu de pe DN 1 de la ieşirea din Braşov spre Ghimbav, din zona Fiat – Sika – Hornbach (intersecţie care face legătura cu centura municipiului Braşov).

După accident, vehiculul a rămas acolo până joi, 7 ianuarie, afectând traficul rutier din zonă, dar fără a bloca de tot artera de circulaţie. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au precizat că nu puteau ridica vehiculul fără acordul şoferului, mai ales că drumul nu a fost blocat în totalitate.

Ba mai mult, atât reprezentanţii Direcţiei, cât şi cei ai Poliţiei au contactat mai multe firme de ridicări, pentru a-l ajuta pe şofer să rezolve problema, însă şoferul le-a refuzat, considerând că preţurile sunt prea mari.
Ba mai mult, drumarii braşoveni spun că au fost probleme şi cu marfa din TIR. Acesta transporta ferestre termopan, iar după ce vehiculul s-a răsturnat, beneficiarul a refuzat să primească marfa. De altfel, TIR-ul a fost descărcat abia în 6 ianuarie.

Într-un final, joi, „epava” a fost ridicată de firma care are contract cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov şi mutată într-o parcare. „Urmează ulterior să recuperăm cheltuielile de la proprietar sau de la asigurator. Am fost răbdători şi înţelegători cu el, dar toate au o limită”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes, care a precizat că, în continuare, şoferul nu a fost de acord cu această „mutare”.

Tir tasturnat Brasov
Tir tasturnat Brasov

Tir tasturnat Brasov 1

Tir tasturnat Brasov

Tir tasturnat Brasov

Tir tasturnat Brasov 2


Tir tasturnat Brasov

Tir tasturnat Brasov 3


Tir tasturnat Brasov

Tir tasturnat Brasov 4

Loading...

Sursa bzb.ro

error: Content is protected !!