ROMÂNIA se mandreste cu cele mai frumoase ȘOFERITE DE TIR ! Fetele noastre infrumuseteaza soselele din EUROPA, si nu numai.

Loading...

Tot mai multe romance devin soferite de tir. Culmea e ca sunt si din ce in ce mai frumoase! Daca altadata „mastodontii pe roti” erau condusi doar de barbati, fetele noastre dovedesc din ce in ce mai mult ca sunt capabile sa stapaneasca „bestiile” care strabat zilnic Europa.

Contul de Facebook „Soferite si soferi pe camion” a realizat o colectie a celor mai frumoase „tiriste” din Romania.
A fi sofer de tir nu mai este o meserie doar pentru barbati.

Alina Karl

Alina Karl
Sasha Alexandra

Sasha Alexandra
Valentina Smith

Valentina Smith

Acum 10 ani, era ceva neobișnuit să vezi o femeie la volanul unui TIR.

Astăzi, vedem din ce în ce mai multe șoferițe: singure, în echipaj cu soțul, sau cu o altă șoferiță. Cele mai multe dintre ele îmbrățișează această meserie înainte de a avea copii, după un divorț, sau după ce copiii sunt mari, când se alătură soțului și creează, împreună, o echipă.

Catalina Brie Bonchis

Catalina Brie Bonchis
Cristina Rusu

Cristina Rusu
Cristina Soare

Cristina Soare
Denise Dny

Denise Dny
Elena Gogioiu

Elena Gogioiu

Studiile arată că femeile la volan au un grad ridicat de atenție și prudență, comparativ cu un bărbat. De aici, rezultă un număr redus de accidente, amenzi mai puține și mai mici.

Statisticile americane arată că o femeie la volanul unui camion este un șofer sigur, conștiincios, și există și statistici potrivit cărora este de 5 ori mai puțin probabil să aibă un accident.


Erna Ernurtza
Rusu Anca

Rusu Anca

Sexy soferiţa care străbate Europa cu TIR-ul. Moldoveanca e însoţită tot timpul de o căţeluşă

E frumoasă, senzuală şi adoră să conducă! Ioana Amăriuței (27 de ani), din Bacău, struneşte caii-putere ai unui TIR pe autostrăzile din Europa. Tânăra o are alături, în toate călătoriile, pe Shanny, o cățelușă care a crescut în cabina camionului.E as al volanului şi are colegi, la firma de transport pentru care lucrează, numai bărbaţi, din România, Bulgaria, Portugalia şi Brazilia, cu care se înţelege în spaniolă. Ioana Amăriuţei străbate între 12.000 şi 14.000 de kilometri pe lună și transportă marfă pe întreg cuprinsul Europei.

Loading...

În călătoriile lungi pe care le face la volanul unui TIR, fata este însoțită de Shanny, un Amstaff în vârstă de doi ani, care o păzește și care îi ține de urât. Ioana Amăriuței a plecat la doar 17 ani din Bacău, urmându-și părinții în Spania, la Madrid, după moartea fratelui mai mic, care s-a înecat în apele Bistriței. De la 19 ani și-a însoțit prietenul, conducător de camion, prin Europa şi a prins gustul drumurilor şi al motoarelor puternice. „Eu nu aveam permis auto pe vremea aceea. La 21de ani ne-am separat și am apucat fiecare pe drumul lui”, îşi aminteşte ea.

Amariutei si companionul canin

Amariutei si companionul canin
error: Content is protected !!