Safer de TIR disparut in Germania. Cornel a fost internat în spital și de atunci este de negăsit.

Loading...

O tânără româncă își caută unchiul, șofer de TIR, care din 31 martie a dispărut, la Mandenburg, în Germania. Bărbatul, care este și diabetic, a fost internat în spital după ce s-a simțit rău.

Cornel Ene este de negăsit de la sfârșitul lunii martie. Atunci bărbatul s-a internat la spital, în Mandenburg, dar toate actele și telefoanele i-au rămas în mașină. Nepoata lui, Loredana, cere ajutor din partea celor care ar putea știi unde se află unchiul ei.

„Cel din fotografie este unchiul meu si este sofer de tir. Numele lui este Cornel Ene.
Pe data de 31.03.2020 s.a simţit rau si a fost internat intr.un spital din Magdenburg iar dupa ce a fost externat in aceeasi zi a dispărut.
Este bolnav de diabet si are nevoie de medicamentaţie.
Vă rog, daca cineva l-a vazut sa ne anunţe!!!!!
Toate actele, banii, telefoane si carduri au ramas in cabină deci nu are bani nici de mancare sau vreo cazare măcar.
Vā rog daţi SHARE sā il gasim“, scrie Loredana L. pe un grup de români în Europa.

In urma cu doua luni Un alt şofer profesionist român, abia angajat, a dispărut, în Spania, după doar 32 de km din prima cursă.

Un patron al unei firme de transport rutier s-a panicat, vineri, când și-a găsit unul dintre camioane pe marginea drumului, în Spania.
„Este o situaţie fără logică sau înţeles. Doar ce s-a angajat şi dispare? Măcar nu lua şi actele şi cheia camionului, că până mâine nu pot lua camionul de acolo.”, a fost mesajul transmis de patron spre oamenii din asociaţie.

În cele din urmă, cu ajutorul unor români din diaspora, patronul a reuşit să îl găsească pe şofer foarte repede. De fapt, acesta era arestat de poliţia iberică, la Tarazona. Făcuse doar 32 de km din prima lui cursă la noul loc de muncă.

Un alt sofer roman a disparut acum 2 luni in Olanda

Loading...

Șoferul ar fi trebuit să se îmbrace împreună cu camionul pe feribot dar nu a mai facut acest lucru. In urma unui apel postat pe grupul „Voluntari in Europa” , prin care se cerea ajutor urgent pentru găsirea acestuia, el a fost gasit dupa 24 de ore, aflandu-se in custodia politiei.