Sofer beat a spulberat mașina radar a poliției.

Loading...

Un șofer din Botoșani a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce s-a urcat beat la volan și a ”luat” un radar în plin! Șoferul amețit de alcool a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autospeciala Poliției Rutiere pe care era montat aparatul Radar.

Un șofer a spulberat mașina radar a poliției

Mașina pe care era montat radarul a fost proiectată în șanț. Agentul Poliției Rutiere Botoșani care era înăuntru și tocmai completa o amendă, a fost rănit. Colegii săi au constatat că șoferul vinovat băuse și circula cu viteză execesivă.

Sâmbătă, poliţistul Eduard Iacob oprise la control un vehicul, când, din spate, un autoturism Ford Mondeo s-a înfipt violent în spatele maşinii de Poliţie, relatează stiridinbucovina.ro.

Șoferul beat a rămas fără permis pentru 90 de zile

Autoturismul, o Dacia Logan MCV, se afla în misiune în zona localității Vârfu Câmpului, unde a oprit un autoturism pentru o verificare de rutină. Mașinile erau oprite pe partea dreaptă a drumului.

Loading...

Comisarul de poliție se afla în autospeciala de Poliție, unde completa un proces verbal, când mașina de poliție a fost lovită violent din spate și aruncată în șanț.