Sofer de TIR intors din cursa bagat cu forta in izolare intr-un centru DSP in Bucuresti

Loading...

Adrian Tache , Un sofer de camion intors din cursa in data de 31.03 la ora 1:30 ne semnaleaza ca a fost bagat cu forta in carantina desi acest lucru reprezinta un abuz. Acesta este angajat al unei firme de transport din Bucuresti.

In noaptea revenirii din cursa el a fost oprit de doua echipaje de politie care l-au verificat si apoi l-au lasat sa mearga spre casa. Totusi, in drum spre casa a fost oprit de un alt agent al sectiei 18. In urma verificarilor facute de acesta , ii este comunicat ca soferul ar fi trebuit sa se afle in izolare intr-un centru pus la dispozitie de catre DSP Bucuresti.

Desi i-a fost comunicat politistului ca este sofer de camion, acesta nu a dorit sa tina cont de acest lucru si a solicitat un echipaj al jandarmeriei. In acest timp Adrian a sunat la 112 de unde i s-a comunicat ca bagarea lui in izolare institunatiolizata reprezinta un abuz si sa nu dea curs acesteia.

In plus, acesta este obligat sa plateasca 4200 lei , reprezentand echivalentul costurilor de carantinare pe o perioada de 14 zile si i s-a adus la cunostinta ca va avea de plata si o amenda de 2000 lei.

Mai jos regasiti in integralitate cele declarate de catre Adrian (textul ii apartine in totalitate):

„Buna ziua colegilor, pe data de 31 ora 01:20 Am venit din cursa ,am parcat campionul la garaj, mi-am facut declarația pe propria răspundere, plus cea de la firma care o aveam la mine, si am plecat către casa sa ma autoizolez intre curse, sunt oprit de 2 echipaje de poliție, ma verifica si ma lasa sa merg mai departe, după vreo 3 km sunt oprit iarăși de un echipaj de poliție sectia 18 sect 5 Bucuresti. Agent Gabriel Șohan într-un cuvânt cel mai prost milițian care l-am întâlnit. Deci ma verifica si imi spune că trebuia să stau la izolare, iar eu am parasit izolare drept urmare dosar penal si ca trebuie sa merg la carantină într-un centru pus la dispoziție de cei de la DSP. Ii explic ca sunt sofer de camion ,,si am dreptul sa ies de pa izolare pt a pute pleca în cursa , el nimic nu vrea sa inteleaga , eu sun la 112 ii raspunde centrala, le explic situația si ei imi fac legătura cu poliția capitalei. Imi raspunde o doamnă de la polița capitalei , ii explic în ce situatie sunt , iar doamna spune că e un abuz si ca sa nu ma duc nicăieri.

Agentul de ma oprit ii spune doamnei ca el ma oprit clasa ca face ce stie , doamna ma rog a sa nu urc in salvare ca e abuz, el imi spune că Dc a ma opun va folosi forta si ma va urca , si tot asa vreo 25 de minute, la un moment dat el cheamă jandarmeria , ma urca în salvare forta si ma aduce aici. Dimineata eu am sunat la MAI, DSP, Poliția de frontieră etc, toti imi spun ca a fost un abuz si ca nu avea voie să mă aducă aici. Ma șină cei de la sectia 18 ca vor încerca si vor face tot posibilul sa ma scoată ca sa facut o greseala , dar nimic. Si uite asa stau de două zile aici din cauza unui prost de milițian scos în strada fără a cunoaște legea. Deci mare grija colegii, azi pe străzi sunt doar milițieni cu 3 ani la câmpina care nici sa se legitimeze nu stiu. Sa ii bag ceva in toata familia lui.

Va rog distribuiți această postare si in alte grupuri sa vada si alti colegi, si sa aiba grija , app mai sunt cu doi colegi aici în centrul asta , tot abuziv adusi. Vedem ce vom rezolva ,dar se pare ca vom sta 14 zile aici. Las si o poza cu ce ne servește domnii de aici, si ATENȚIE PT CA AM PARASIT IZOLAREA SUNT OBLIGAT SA PLATESC CAZAREA SI MANCAREA 42 MILIOANE , ADICA 3 MILIOANE PE ZI. Mâncarea foarte buna si foarte multa, chiar nu o poti mânca pe toată, o sa las o poza sa va convingeti si voi. Din toată pățania asta facuta de un milițian mai prost ca noaptea eu m-am ales cu dosar penal si 150 milioane amenda pt ca am parasit izolarea.

Asta e ce primim ca mâncare , app apa de la chiuvetă miroase a celor, unii sunt băgați cate doi eu am refuzat asta si cică voi fi sancționat cu 20 milioane……

Mancare Carantina

Intr-o alta postare acesta se plange de faptul ca angajatii DSP Bucuresti ii viziteaza fara a isi lua minimul de masuri de protectie, desi acestia au contact cu oameni infectati si pot transmite virusul si lor.

Adrian Tache : „Cei din centru de carantină progresul, intrarea foisoru de foc nr 24 în loc să se protejeze cu masca , ochelari cum spune legea ca ne poate infecta si pe noi care nu avem nimic, ei au contact zilnic cu diferite persoane venite din diferite țări, dar se pare ca nu le pasa.

Loading...

Sa inteleg ca atunci când intri în carantină nu esti adus aici pentru a proteja pe cineva întrucât cei ce ar trebui sa se protejeze ne da de inteles ca nu trb sa faca nimeni asta.
Multumesc #Antena 1, #AccesDirect ca nu ma băgați în seamă, asta nu e o stire importanta, e mai importantă stirea cu Viorel si Vulpita „