Șofer român de TIR mort în Italia chiar în ziua de Crăciun.

Loading...

Un dramatic accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de 25 decembrie 2021 pe autostrada italiană A21, pe teritoriul localității Castel San Giovanni din provincia Piacenza (Emilia-Romagna).

Din primele informații, prezentate de presa locală, reiese că un TIR condus de un șofer român, alături de care călătorea și fratele său în cabină, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în dreptul kilometrului 140 de pe autostrada menționată mai sus, pe sensul de mers către Piacenza.

Șoferul român de TIR a murit pe loc, fratele lui a ajuns în stare gravă la spital

Potrivit jurnaliștilor publicației piacenzasera.it, șoferul a murit pe loc. Fratele acestuia, în schimb, un tânăr de numai 21 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Piacenza.

La fața locului au intervenit pompierii, care l-au descarcerat pe șofer, dar și polițiștii, care au declanșat cercetările pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului.

Loading...

La fața locului au intervenit între timp agenții de la Polizia Stradale pentru investigațiile de rigoare, dar și pompierii din Castel San Giovanni, care s-au ocupat de eliberarea carosabilului.

error: Content is protected !!