Tabăra ilegală, care adăpostea cerșetorii români din Londra, demolata dupa 7 ani

Loading...

O tabără ilegală de pe Park Lane din Londra , care adăpostea cerșetorii români și legată de o creștere a criminalității și a comportamentului antisocial, a fost în cele din urmă dărâmată după șapte ani.

Imaginile arată lucrătorii consiliului curățând grămezi de gunoi și dezmembrând corturile lăsate îngrozitor pe spațiul verde din inima capitalei.

Tabara Ilegala
Tabara Ilegala

Tabara ilegala

Localnici bogați care trăiesc la o aruncătură de băț de Palatul Buckingham au făcut o serie de plângeri în ultimele săptămâni și, în cazuri anterioare, când gunoaiele s-au ridicat pe iarbă dupa perioade lungi de timp, dar ocupanții au continuat să acumuleze deșeuri.

Zona a fost afectată de probleme o perioadă de aproximativ șapte ani, diferite grupuri venind și plecând, dar provocând perturbări ale linistii publice si a celor care trăiesc și lucrează într-o parte bogată a orașului.

Tabara Ilegala
Tabara Ilegala

Tabara Ilegala

Consulul municipal Westminster, Rachael Robathan, a declarat luna trecută că autoritatea sa locală nu are puterile legale sau resursele necesare pentru a face față taberelor în care oamenii refuză sau nu au dreptul să fie ajutati și a cerut lui Priti Patel să ajute la închiderea taberei.

Acum, însă, după ce ocupanții au plecat și și-au abandonat corturile, autoritățile au intrat, înarmate cu mașini grele și vehicule de relocare, pentru a curăța mizeria în ultimele două zile.

Cu toate acestea, nu se știe unde a plecat grupul de români

Tabara ilegala
Tabara ilegala

Tabara ilegala

Cllr Robathan a spus: „Ofițerii consiliului și poliția au petrecut două zile curățând o tabără ilegală în centrul Park Lane. Acest lucru a necesitat un compactor de 16 tone și un echipaj de curățare pentru a ridica cantitatea de resturi rămase în urmă.

„Putem și facem în mod curent actiuni ca aceasta și oferim oamenilor alternative mai bune – Westminster City Council cheltuiește mai mult decât oricare alt consiliu pentru a ajuta persoanele care locuiesc in conditii improprii și alocam o sumă imensă pentru a ajuta.

„Realitatea este că, atunci când oamenii ne refuză ajutorul, suntem limitați din punct de vedere legal în ceea ce putem face, iar acest lucru duce la genul de scene la care am asistat la Park Lane, si este inacceptabil.

„Locuitorii și companiile locale nu ar trebui să suporte o tabără ilegală în mijlocul uneia dintre arterele noastre principale și ei sunt cei care ajung să plătească factura pentru operațiunea de curățare.”

Tabara ilegala
Tabara ilegala

Tabara ilegala

Într-o scrisoare adresată ministrului de interne luna trecută, Cllr Robathan ceruse Ministerului de Interne să facă mai multe pentru a combate traficul de persoane în Marea Britanie și pentru a extinde legile de imigrare .  

Tabăra fără adăpost situată pe o spatiul central al drumului foarte circulat din Mayfair. Tabara a fost în locuita timp de șapte ani și liderul consiliului susține că a dus la câteva exemple de comportament antisocial.

Loading...

Un astfel de caz include un bordel dintr-un cort al unor surori britanice care, după ce au primit șapte notificări de evacuare, au trecut în cele din urmă în 2019 pentru a evita urmărirea penală. 

error: Content is protected !!