Un bărbat care repara un camion a murit după ce a fost prins sub cabina autotrenului

Loading...

Un bărbat întors astăzi acasă din străinătate a fost surprins sub un TIR în Ilva Mică. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicii au declarat decesul bărbatului.

Echipajele medicale și ale pompierilor au fost solicitate să intervină de urgență în localitatea Ilva Mică unde o persoană a fost surprinsă sub un TIR.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au extras victima, un bărbat de aproximativ 48 de ani, care era în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat protocolul de resuscitare.

“Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bărbatul se întorsese astăzi din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu.

Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

Un alt şofer a murit strivit de TIR-ul pe care îl conducea, in urma cu 3 luni, pe DN1, după ce a oprit pe marginea drumului ca să îl repare, relatează ebihoreanul.ro.

Incidentul a avut loc în localitatea Bucrea, din județul Cluj. Bărbatul s-a băgat sub TIR ca să repare o defecțiune, însă a lăsat vehiculul pornit. TIR-ul s-a deplasat înainte şi l-a strivit pe şofer.

Loading...

“Din primele informaţii, conducătorul unui autotren care se deplasa din direcţia Oradea înspre Cluj Napoca, a oprit pe partea carosabilă a DN 1 – E 60 pentru a remedia defecţiuni tehnice ale vehiculului, iar în momentul în care se afla sub acesta, vehicul fiind pornit, s-a deplasat pe direcţia înainte. Din nefericire, conducătorul auto a fost prins între roţile vehiculului, iar acesta a decedat la faţa locului”, au informat reprezentanţii IPJ Cluj.