Un pod din județul Suceava s-a surpat cu tot cu camionul care il traversa.

Loading...

Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat în albia unui pârâu din județul Suceava, după ce podul peste care a trecut s-a prăbușit sub greutatea vehiculului. Accidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, în comuna Slatina, iar șoferul a fost rănit.

Un bărbat de 27 de ani s-a răsturnat cu basculanta în albia unui râu din județul Suceava, după ce podul pe care îl traversa s-a surpat.

Potrivit Monitorul de Suceava, incidentul s-a petrecut pe un pod de pe un drum neclasificat. Era vizibil degradat și a cedat în momentul în care camionul l-a traversat. Mașina grea a căzut în gol.

Primarul comunei Slatina, Vasile Vlăduț Gherman, a explicat că este vorba de un pod foarte vechi, care asigura acces doar la patru locuințe. Camionul aparține unei firme care face reparații la principalul drum care traversează localitatea. Șoferul camionului avea de trecut pe malul celălalt al pârâului, operațiune pe care trebuia să o repete. Primarul spune că localnicii l-au avertizat pe același șofer să nu mai treacă cu o asemenea încărcătură peste podul șubred.

Primarul a mai spus că fusese instalat și indicator care interzicea trecerea mașinilor de mare tonaj, însă acesta a dispărut chiar înainte de producerea accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, bărbatul în vârstă de 27 de ani aflat la volanul camionului a fost rănit în urma accidentului, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Loading...


„Este vorba despre un accident petrecut pe raza localității Găinești, din județul Suceava. Un bărbat din localitatea Bălcăuți – Negostina, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu pământ pe DJ 209, în timp ce încerca să treacă peste un pod, din cauza încărcăturii și a stării podului acesta a cedat sub greutatea vehiculului care a căzut și s-a răsturnat pe o parte. Șoferul a fost rănit și transportat la spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Camion cazut suceava
Pod cazut Suceava