Un şofer român de TIR a murit într-o parcare din Germania, după un impact devastator

Loading...

Un şofer român de TIR a murit într-o parcare din Germania, după un impact devastator cu o semiremorcă oprită.

Pompierii Sindelfingen au fost alertați cu privire la un accident rutier la zona de odihnă Sommerhofen de pe autostrada A8 în seara zilei de 30 octombrie 2021.

Cu puțin timp înainte de sfârșitul zonei de odihnă, o remorcă autotractor a intrat într-un camion parcat. În urma impactului, șoferul a rămas blocat în cabina sa. Medicul de urgență, sosit la scurt timp după pompieri, nu a putut decât să constate decesul șoferului.

Potrivit stadiului actual al anchetei poliției, șoferul de 55 de ani a intrat cu mașina în parcarea Sommerhofen și s-a izbit de un camion parcat pe dreapta dintr-o cauză necunoscută până acum. Tractor-remorca care se apropia a fost deviată spre stânga în urma impactului violent și s-a izbit de alte două camioane parcate, iar o a patra remorcă a fost avariată de resturi care zburau în jur.

Potrivit poliției, șoferul venea din România.

Din cauza impactului, șoferul român a fost aruncat din cabina deformată și a murit la locul accidentului după scurt timp. Mai mult, un bărbat de 59 de ani care se afla într-unul dintre camioanele parcate a fost rănit ușor în urma coliziunii.

Prejudiciul total este estimat la aproximativ 92.000 de euro.

Loading...

Pompierii au reușit să încheie misiunea după aproximativ trei ore, potrivit Sindelfinger Zeitung / Böblinger Zeitung.

error: Content is protected !!